De Kippie Pan

De Kippie Pan

Kippie pan

 

 

 

 

 

De Kippie pan is geïsoleerd om het eten toonbaar te houden. De Kippie-pan moet geïsoleerd zijn, want soms blijft het voedsel aan de pan kleven en is het te heet om te eten.

Als ik over het internet lees, zie ik zoveel recepten voor Kippie-pannen en ik moet zeggen dat ik sommige recepten verkies boven de permanente Kippie-pan. De rookovens van Outback Steakhouse (of eigenlijk elk ander eethuis) maken “kippies” die precies hetzelfde zijn, alleen kleinere partijen. Ik geef de voorkeur aan de saus die uit de permanente Kippie-pan komt. Voor mij is de saus net zo lekker als die ik gebruik van Creative Cooking.

speculaties over de oorzaak van gebakken kleipannen

Zou het kunnen dat bij het koken op een lager Manhattan (of roken) de hoge hitte van meerurige kleipannen er iets mee te maken kan hebben? De ontvlambare hitte van het gekookte voedsel kan er iets mee te maken hebben.

Of misschien komt het door de natuurlijke adsorptie van de klei, waardoor het een wasachtig en aantrekkelijk oppervlak krijgt. waardoor het voedsel in de pan vochtiger wordt? Onderzoekers weten het niet zeker, maar ze zeggen wel dat de voedingswaarde van de klei veel groter is dan die in de pannen van de geïndustrialiseerde landen. En over voedingswaarde gesproken, hier is een feit dat u misschien niet weet. Paddenstoelen bevatten ongeveer 80% water, een percentage lichaamsvocht dat nodig is om onze levende cellen in stand te houden. Ze bevatten ook ongeveer 20% eiwitten, een voedingsstof die zelden in ons dagelijks voedsel wordt aangetroffen.

Als u van paddenstoelen houdt, raad ik u aan er zelf een paar te kweken. Het paddenstoelenseizoen loopt van het late voorjaar tot het begin van de zomer. U kunt wat in plakjes gesneden champignons over uw salade, barbecue of stoofpot leggen en ze zijn tot een jaar houdbaar in de koelkast. Als u de voorkeur geeft aan verse exemplaren, kunt u ze prima enkele maanden bevroren bewaren. Ze zijn goed in te vriezen, maar als u ze tot een jaar in de koelkast legt, zullen ze niet zo vers zijn.

Hier is een korte lijst van de voedingsvoordelen van het koken met deze verrukkelijke schimmel

Het bevat 24,3% van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid vitamine K, 21,3% EPA, 10,5% DHA en 7,8% van de B12. Het bevat ook het essentiële vetzuur, verwarring, het maculair pigment en theofanine en bromelaïne.

Het kan op zeer uiteenlopende manieren worden gekookt en is zeer veelzijdig. Hij kan rauw, gekookt, gebakken, geroomd, ingemaakt en geconserveerd worden gegeten. Je kunt ze ook gewoon lekker bakken in boter, citroen, boter en biefstuksaus.

Steak saus is niet alleen veelzijdig, maar ook gemakkelijk te maken en het smaakt geweldig. Hier zijn een paar van de populairdere manieren waarop biefstuksaus wordt gemaakt.

Ik hou van citroen en limoen steak saus gemaakt met dun gesneden citroenen en limoenen. Hier is hoe het eruit ziet op het fornuis.

Verhit de olie in een grote pan op een gasvlam Voeg de in plakjes gesneden champignons toe en sauteer ze ongeveer 5 minuten

lees meer: