Waarom je vlees moet eten

Waarom je vlees moet eten

 

FoodWaarom je vlees moet eten

Mijn Nederlandse ratio is niet de beste. Ik vraag me altijd af waarom bepaalde gerechten twee keer achter elkaar worden besteld en de waarom geen veggie schotel? Het zijn allebei groenten, zij het niet de meest appetijtelijke. Het vlees van deze snelle en gemakkelijke maaltijden zijn de wortel en de biet van het stel. Ik heb nooit een ingrediënt voor een echte Hollandse maaltijd kunnen vinden dat niet gefrituurd was, voor één keer. De maaltijden konden nog zo verrukkelijk zijn, maar een lege maag zou dat nooit toelaten.

Een nieuw soort vrijheidsstrijders zijn de Beetleten. Deze overgebleven diner tactieken combineren de wortel en biet met olie, eieren en paneermeel en voegen vervolgens een vleugje knoflook en kerrie toe, nog een verandering van smaak. De volgende stap is om het mengsel af te bakken in een droevige maar heerlijke vindaloo. Als u uw eten liever al gebakken hebt, is het niet al te moeilijk om een schijfje ui aan het mengsel toe te voegen en dat samen met het vlees te bakken. Ik hou nogal van de smaken van lasagne en gehaktballetjes, de gehaktballetjes hoeven zeker niet gebakken te worden als je er maar een kom rijst bij doet om ze op te warmen.

Terugkomend op gebakken voedsel, gebraad is vaak een grote hit. In Italië zeggen ze dat een maaltijd moet worden genoten zonder groenten, maar met een groentenselectie in de plaats. Het Indische gebraad is altijd een publiekstrekker en je kunt niet anders dan glimlachen als je mensen erover hoort praten. De kip wordt gestoofd en dan opgediend met groenten en rijst. De kip bevat altijd vlees. Men zegt dat het een heel gezonde maaltijd is.

Brood is, zoals de Fransen zeggen, de basis van al het andere. Het is waar. Terwijl veel receptenagna-recepten zijn, is brood eigenlijk brood zonder gist Terwijl sommige mensen noedel-liefhebbers zijn en niet genoeg kunnen krijgen van pasta, zal een broodmachine u bevallen. U zult kunnen genieten van de fijnere smaak van zelfgebakken brood en het zal vrij lang meegaan. U kunt uw brood lekkerder maken door er verschillende kruiden aan toe te voegen.

Vlees is een populair hoofdbestanddeel in veel diëten. Vlees is echter niet altijd het beste voedsel om te consumeren. Je kunt vlees op dieet zetten, maar het slechte cholesterol in het vlees kan problemen veroorzaken.Bovendien is vlees duur. Daarom zien veel mensen geen reden om vlees te blijven eten. Ze houden het bij de hand voor noodvoedselvoorraden.

Vis is een ander zeer gezond product. Vis is vetarm, verzadigd en vol eiwitten. Dat kun je zien door simpelweg de vis te kiezen met het hogere kwikgehalte.

Je hoeft niet strikt een volledig vleesdieet te volgen, je moet gewoon meer groenten eten en minder vlees. Op die manier houdt u uw cholesterol in de gaten en laat u het geleidelijk dalen, u zult gewicht verliezen. Naarmate je gewicht verliest, zul je ook je interesse in vlees verliezen. Vlees is echter erg duur. Als je de rest van je leven alleen maar groenten zou eten, zou je behoorlijk robuust worden.

Waarom leest u niet gewoon over goede vleesvervangers? Hier zijn enkele van de meest gunstige en gunstige vleesvervangers.

De meeste vleesvervangers komen in poedervorm. Ze zijn handig, relatief goedkoop, en gemakkelijk verkrijgbaar in de meeste kruidenierswinkels.

Ze zijn snel en gemakkelijk te maken. Sommige gerechten kunnen binnen enkele minuten worden bereid.

Ze kunnen in elk soort voedsel worden gebruikt. Maaltijden zoals rijst, pasta, havermout, natte schotels, soepen, salades, sandwiches en desserts zijn allemaal mogelijk met vleesvervangers.

De beste zijn de vleesloze worsten. Deze worden gemaakt door de traditionele ingrediënten zoals vlees, vet, zout, peper, en knoflook, kruiden en andere specerijen in de perfecte verhouding toe te voegen. De kruiden en andere specerijen die vaak worden gebruikt, zijn koriander, komijn, peterselie, tijm, koriander, marjolein, oregano, venkel, mire poinsettia en salie.

Je kunt ze ruim van tevoren maken, zodat je tijd hebt om ze in bulk te kopen. Of u kunt ze de dag ervoor maken en in de vriezer bewaren, zodat u ze klaar hebt wanneer u zin hebt in het gerecht. Ze zijn ook handig omdat je ze kunt bereiden zoals jij dat wilt.

Een van de grootste voordelen van het vleesloze dieet is de kracht ervan om overgewicht tegen te gaan. Omdat het niet zo veel eiwitten bevat als maaltijden op basis van vlees, is het belangrijk om je eiwitten op andere plaatsen te halen. Bonen bijvoorbeeld, die rijk zijn aan eiwitten, voedingsvezels, calcium en ijzer, kunnen worden gecombineerd met rijst of worden geserveerd samen met vleesloze hamburgers die ook erg gezond zijn.

Je hoeft niet alleen maar vleesvervangers te eten voor het ontbijt. Gezond eten kan zo eenvoudig worden gemaakt als hierboven vermeld of op een veel uitgebreidere manier. Bijvoorbeeld pannenkoeken mayonaise of azijn met fruit zoals fruit, muffinsolive-vinaisskipnotetc.

Lees meer :

Biologisch vlees bestellen