Perfection Cuisine

Perfection Cuisine

 

FoodEen moderne lunch is een maaltijd die niet veel tijd kost om te maken. Ik herinner me van de middelbare school dat de cafetaria-medewerkers de wontonvellen wegzetten en grote vierkante Perfection grass kommen met knoedels en rijst maakten. Ik wist natuurlijk niets van de Perfection grass bowls, en na een jaar wist ik alleen dat het gerecht verwees naar de perfectie van het deegomhulsel. Ik denk dat het toen was dat ik de term Perfection Pressed begreep.

De culturele betekenis van het woord betekende voor de Chinezen iets dat de Kantonezen niet kunnen eten. De sojasaus, limoenschil en sesamolie die men normaal in de Chinese keuken aantreft, konden zij niet opbrengen. Dus wanneer zij niet genoeg konden krijgen van deze smaakvolle mengeling van alles, maakten zij de ongewone chow mein. De chow mein is al lang de favoriet van de Chinezen. Waar je ook bent in China, je vindt er massa’s die het gerecht kopen bij straatverkopers.

En als je het lekker vindt, kun je het eten. Ik weet niet zeker hoe vaak het gebakken is, maar het is best lekker. Je kunt het gerecht in veel restaurants in Chinatown vinden en zelfs in veel restaurants die bekend staan om hun visgerechten. Dit gerecht is niet alleen lekker, maar ook populair in heel China.

De perfectie van de Guangzhou Keuken

Van alle Chinese keukens is de keuken van Guangzhou misschien wel het beroemdst om zijn unieke presentatie. Dit gerecht staat bekend om zijn heldere en kleurrijke versieringen. Het gerecht zelf is een plaatselijke delicatesse en is vrij goedkoop in prijs. Hoewel het eten van Kantonese oorsprong is, geven de restauranthouders grif toe dat het gerecht ook geliefd is bij andere mensen over de hele wereld.

Er zijn letterlijk honderden verschillende recepten voor dit culturele gerecht. In feite hebben veel etnische groepen hun eigen variaties op de Perfectie van de Guangzhou Keuken. De recepten rond zeevruchten zijn bijvoorbeeld anders dan die in het noorden van China. In de regio Guangzhou is het waaierkrabvlees bijzonder populair, en het is vaak te vinden in dim sum restaurants.

Krabbetjes met Omeletten

Een ander uniek kenmerk van de keuken van Guangzhou is de opname van omeletten in het gerecht. Omeletten worden beschouwd als voedzaam voedsel omdat ze grote hoeveelheden vocht opnemen en altijd worden geleverd met de extra eiwitten van groenten. Het gerecht wordt ook gekenmerkt door zijn felle kleuren en ongewone combinaties.

ang LOW

Vette vis en frieten

De vette vis is niet alleen goedkoop in prijs, maar het is ook een van de meest populaire voedingsmiddelen in Guangzhou. Veel inwoners van deze stad beweren dat deze frieten wel drie keer zo lekker zijn als rundvleeschips.

Natuurlijk is er ook de alomtegenwoordige haaienvinnensoep. Het eten wordt vaak geserveerd met haaienvinnensoep. Deze soep wordt met name gemaakt van de vin van de zwaardvis of de haai. In feite zijn zwaardvis en haaienvinnensoep de twee meest populaire voedingsmiddelen van Guangzhou.

Deze stad is niet alleen rijk aan smaken, maar is ook geplaatst als een van de beste steden om te genieten van een paar dagen vrij. Veel internationale gezinnen vinden het wat moeilijker om hun kinderen ander voedsel te laten eten dan dat wat door hun gastheren wordt verstrekt, dus helpen is een goed idee. Ook de standaard zakken chow mein en chow mein noodles zijn relatief goedkoop. Zorg er alleen voor dat je niet vettig wordt en knoeit, want de kans is groot dat de chow mein ook besmet raakt.

U vraagt zich nu waarschijnlijk af waarom iedereen graag Chinees eet. Nou, de Chinezen staan bekend als zeer vriendelijk en gastvrij. Zelfs als je een Cockney bent, is de kans groot dat je vrienden hebt die met drankjes komen opdagen, de deur opendoen en heel vriendelijk zijn. Dus, maak u geen zorgen medebezoeker, u hoeft niet iedereen bij u thuis uit te nodigen. Oh en tussen haakjes, als u een roker bent zou ik u aanraden een chinese maaltijd te proberen, want het staat erom bekend dat het goed is voor uw gezondheid.

Hieronder volgt een kleine lijst van typische gerechten uit de chinese keuken:

BirdBrain Freeze – Dit is een Chinees conservenvoedsel. Wanneer het goed bereid is, in de volksmond Brain Chow genoemd, heeft het een zoetzure smaak. Dit is normaal niet te vinden in de plaatselijke supermarkt.

Duck Stuzz is een soort Chow die vooral voorkomt in het zuiden van China. Er wordt gezegd dat aan de ene kant eend uit de rug van gans is gesneden. Chow is een belangrijk onderdeel van het Chinese ontbijt. De naam is toepasselijk omdat het afkomstig is van de billen van de eend, die ook wel Ostrain wordt genoemd.

 

lees meer:

Lunch Utrecht

Lunchen in Utrecht 

High tea Utrecht