Parmezaanse kaas

Parmezaanse kaas

Parmezaanse kaas

 

Deze kaas is een van de populairste die in Italië wordt gemaakt. Het is een gepasteuriseerde maar niet gekookte geperste kaas. De melk is afkomstig uit de Maltese bergen en uit andere delen van Italië. Parmezaan is een kleine, zoute kaas met een halfvaste textuur. Hij heeft een lichtgouden kleur en een lichtroze gekleurde korst. De kaasmassa is droog en kruimelig. Hij ruikt naar noten en is mild van smaak met een vleugje zout. Parmezaanse kaas is een lichtbruine kaas met een halfvaste textuur, een lichtgele kleur en een beetje zoutig. De smaak van deze kaas is fruitig en het zal een beroep op iedereen die houdt van de fruitige toch zoet begunstigde karakteristiek. Dit zal in de smaak vallen bij iedereen die de voorkeur geeft aan het zoete boven het hartige onderscheid. Parmezaanse kaas is een kleine kaas met een harde gele kleur. De smaak van deze kaas is licht gemengd met noten, fruit, en een beetje zoet. Dit zal bekend zijn bij degenen die een Amerikaanse kaas hebben geproefd. Omdat hij zeer mild is, zal hij het gerecht niet overheersen, maar wel een frisse en unieke smaak toevoegen aan elk gerecht.

Parmezaanse kaas is een hartige kaas die u zal verbazen als hij smelt op de tong. Het is vrij sterk van smaak en het knalt op je smaakpapillen. U zult smeken om meer. Parmezaanse kaas is een kaas die men zelf maakt en wordt gemaakt van koemelk. De melk wordt geperst en de kazen worden gerijpt op de stenen toonbank van de “testikel” kamers. Hier wordt de azijn verzameld om de kaas te harden. Het rijpingsproces duurt minimaal veertien dagen en de kaas wordt op kamertemperatuur geserveerd. De kaas voelt zeer fruitig en romig aan. Er is een lichte zuurgraad en een licht zoute smaak. Na uw eerste ervaring met Parmezaanse kaas zult u smeken om meer.

De mythe dat Parmezaanse kaas een Italiaanse kaas was, wordt nu ontkracht. Deze kaas wordt in Kroatië geproduceerd. En in feite is het houden van koeien op de eetkamertafels de enige activiteit ter wereld die ambachtelijke landbouw kan worden genoemd. Traditionele kaasbereiding is een arbeid van liefde die authentiek ambachtelijk is. U zult de ambachtelijke kazen van de toekomst niet verpakt zien in luchtdichte blikken en gemerkt met “ambachtelijk” om hun nek. Kwaliteit is gegarandeerd bij elke productie.

Parmigiano Reggiano is een halfvette kaas die vrij fruitig en complex is. Het is onmogelijk om hem in een notendop te beschrijven. Het is een heerlijke kaas die open van smaak is en een uniek vermogen heeft om je smaakpapillen wakker te schudden. Maar het is geen aarnaorhit (gevriesdroogd voedsel) en het is zeer rijk aan vet en eiwit. Sta mij toe uw angsten weg te nemen, vrienden.

De volgende keer dat je een boert ontmoet over hun artisanale, zelfgemaakte saus, zal je gevraagd worden: “Is de saus die je gemaakt hebt van overheerlijke getuigenissen?” Ik zou meer dan bereid zijn om te wedden dat de handen van Stone Brewing Company, de brouwerij/restaurant/ Bottlehouse niet op de lijst zal staan.