Catering Services

Catering Services

jonge latijns-amerikaanse man het regelen van de kaas koelkast display bij een delicatessen - traiteur stockfoto's en -beelden

Een cateraar verzorgt de catering op afgelegen locaties. Het werk wordt meestal met de hand uitgevoerd en omvat een mix van vaardigheden, kennis en stijlen.

Planning

Meestal wil de klant een menu met veel verschillende gangen, maar de planner moet ook rekening houden met de mensen die de zaak zullen bijwonen. De cursus moet niet alleen aan de behoeften van de klant kunnen voldoen, maar ook aan die van de vele gasten die hij/zij heeft uitgenodigd.

vulling

Elk cateringbedrijf vertrouwt op zijn chef-kok of koks om het voedsel te maken waarmee ze werken. Een goed cateringbedrijf biedt een compleet menu met zowel verse als diepvriesproducten, een brunchmenu en een lunchmenu. Veel horecabedrijven bieden zelfs een barbecuemenu aan. Als u niet zeker weet hoeveel mensen uw evenement zullen bijwonen, is het belangrijk om bij de cateraar na te gaan of zij een barbecuemenu aanbieden.

Onderhoud

competente medewerkers zijn altijd nodig voor een goede cateringservice. Gasten moeten met respect worden behandeld en er moet altijd aan hun behoeften worden voldaan.ugal Shopping

ugal shopping is een belangrijk onderdeel van elk horeca evenement. Dit is een belangrijke factor om te overwegen bij het bepalen van uw cateringideeën. brainstorm met het personeel over de evenementen die ze hebben bijgewoond en de etenswaren die op elk evenement aanwezig zijn. Probeer een paar ideeën uit, zodat u een idee krijgt van wat uw gasten kunnen verwachten.

Als je eenmaal de basis hebt voor een succesvol menu, zul je merken dat gastheren van evenementen creatiever kunnen worden als het gaat om het aanbieden van eten aan gasten. bedenk wat uw gasten nodig hebben om te dineren tijdens uw evenement en bouw voort op dat aanbod. Meer evenementen zullen waarschijnlijk resulteren in een groter voedselmenu, dus uw uitdaging is om met meer te komen dan het hierboven beschreven aanbod.

Bengal heeft een brede selectie van gastronomische chef-koks op haar website die klaar staan ​​om hun bedrijven en diensten te bespreken. U kunt een persoonlijker tintje krijgen door met iemand te praten die een eersteklas staat van dienst heeft en voor koninklijke families heeft gewerkt. U zult een overvloed aan frisse ideeën en realistische budgetramingen vinden om dit te realiseren voor uw volgende evenement.

Ga voor meer informatie over cateringdiensten naar pharmacopia.com